целулит

Целулитна обвивка у дома: техниката, правилните смеси и релаксацията водят до "пашкул"

Антицелулитна обвивка на тялото у дома: видове и техники. Състави с глина, кафе, мед, морски водорасли, оцет, черен пипер, джинджифил, етерични масла. Шоколадови процедури и как работи Capsicam. Отзиви за ефективността.

Меден антицелулитен масаж: как да го направите правилно, кога и какъв ще бъде резултатът

Меден масаж от целулит у дома като част от цялостна антицелулитна програма. Полза и ефективност. Техника на изпълнение. Противопоказания и странични ефекти. Средства за засилване на ефекта. Отзиви.

Как да премахнете целулита по краката и папата у дома начини да се отървете от целулита

Как да се отървете от целулита у дома и причините за появата му. Характеристика на етапите. Бани и билкови отвари от "портокаловата кора". Решаване на проблема с тренировките за заетите. Хранене и превенция.

Използването на целулитен масажор: ръчен и електрически

Антицелулитен масажор за тяло: ръчен и електрически. Общи правила за работа с устройства. Честота и оптимално време за лечение. В кои зони не можете да го направите. Особеностите на вакуума и валяка. Противопоказания за употреба.

Как да използвате крем против целулит, какво да търсите в магазин и защо домашните лекарства не са по-лоши

Как да приложите антицелулитен крем: схема в пет стъпки. Характеристики на избора и какво трябва да бъде в състава. Домашни лекарства с етерични масла. Три състава за опаковане. Превантивен гел. Противопоказания.

красота

мода

диети