Експресен педикюр с препарата Mozolin: характеристики на бързата обработка на краката у дома

Какво представлява експресният педикюр Mozolin? Как да извършим процедурата? Колко ефективен е този инструмент? И колко безопасно? Нека поговорим подробно за съвременната техника за бърза грижа за краката.
Продуктовата линия за експресен педикюр Mozolin

Намирането на време за пълноценна самостоятелна грижа е невероятно трудно. Дори в почивните дни той силно липсва. Поради това много от нас трябва да се откажат от релаксиращ СПА педикюр поради продължителността на процедурата (поне 2 часа). И се ограничавайте до по-бързата класическа грижа. Но в последния случай рискът от възпалителен процес, болезнени усещания при рязане на кожата и бързо размножаване на отстранени тъкани винаги е висок. Затова по-безопасните техники за експресен педикюр набират популярност днес.

Какво е експресен педикюр

Тези техники изискват много бърза грижа с добър резултат. Бързото не е 50 минути, както за класически или европейски педикюр, а дори и не 30, което можете да срещнете с хардуера. Продължителността на препаратите за експресно лечение на краката е не повече от 15 минути. През това време кожата омекотява благодарение на специални компоненти, сухите мазоли и мазоли се разтварят, а грубата кожа се елиминира. Как се постига този резултат?

Съставът на експресните препарати винаги съдържа комплекс от вещества. Основните активни агенти, които са отговорни за отстраняването на грапавата кожа, са киселини и основи. Агресивните компоненти буквално разтварят наслоеното покритие на мъртвата кожа. В резултат на това се превръща от груба суха царевица в тънък филм, което е достатъчно, за да се отстрани с дървена шпатула.

Но действието на алкална или кисела среда има пагубно влияние върху здравата околна кожа на краката. За да се сведат до минимум негативните последици, съставът на експресните препарати включва активен хидратиращ комплекс, съставки за регенерация на тъканите и хранителни компоненти. В резултат на това мазолите и мазолите отминават, а кожата на краката изглежда овлажнена, мека и мека на пипане.

Красиви добре поддържани крака след педикюр

Бърза грижа за краката с Mozolin

Чуждите продукти за експресен педикюр са скъпи, така че има смисъл да разгледаме вътрешния пазар на козметични продукти. Например, лекарството "Mozolin", което се произвежда от компанията "Две линии". Защо говорим конкретно за този инструмент?

Факт е, че компанията "Две линии" е част от така наречения Алтайски биофармацевтичен клъстер, създаден от повече от 30 предприятия в Алтайския край. Характеристика на продуктите на цялото производство на клъстери без изключение е естествеността. За тяхното производство се използват само естествени компоненти. Например, в други проби от продукти, компанията Two Lines използва естествени масла, мед, мумии, извлечени и събрани по земите на северния регион. Средство "Mozolin" също е направено от естествени съставки, така че има нежен ефект, като същевременно бързо и ефективно елиминира козметичните дефекти на краката.

Експресният педикюр с препарата Mozolin ви позволява да премахнете:

 • мазоли и мазоли;
 • груба кожа на ходилата на стъпалата;
 • риск от възпалителни процеси и инфекции.

Комплексният ефект се дължи на състава на лекарството, в който:

 • глицерин - естествен хидратиращ компонент, който повишава еластичността на кожата;
 • екстракти от лимон иженшен - те са отговорни за възстановяването и обновяването на кожата, имат противовъзпалителни ефекти, подобряват устойчивостта на дермата към инфекции, нормализират водно-солевия баланс;
 • екстракти от алое вера и градински чай - тези компоненти се грижат за овлажняване на кожата, облекчават възпалението и подобряват кръвообращението в стъпалата;
 • екстракти от лайка и лимонова трева - допълнителни противовъзпалителни съставки, които активно успокояват кожата, овлажняват ги, придават кадифе, подхранват и омекотяват.
Като активни активни вещества в препарата "Мозолин" се използват салицилова и бензоена киселини. Те имат изразен кератолен ефект, тоест буквално разтварят кератиновия слой на грапавата кожа. Сгъстеният слой от мъртви клетки омекотява, след което отстраняването му е възможно с конвенционални устройства за педикюр.

Крем за педикюр

Техника стъпка по стъпка

Общото време за процедура е 15 минути. Преди да използвате продукта, краката не трябва да се мокри с вода, техниката се отнася до сухи видове грижи.

 1. Поставете пластмасова торбичка или филм на пода.
 2. Поставете памук отгоре. Залейте го обилно с Mozolin.
 3. Поставете го върху проблемната зона! Обръщаме внимание на това: не е необходимо да увивате целия крак, използвайте лекарството там, където има мазоли и мазоли, и го използвайте за лечение на суха кожа на петите.
 4. Увийте целофанова обвивка отгоре и оставете за 15 минути.
 5. Отстранете филма и тъканта с продукта и след това внимателно отстранете омекотената кожа от проблемните зони с пила или парче пемза.
 6. Изплакнете краката си под вода, без да използвате почистващи препарати. Погладете с кърпа и подсушете.
 7. Овлажнявайте кожата си с подхранващ крем. В поредицата за това е осигурена грижа Mozolin, която стимулира заздравяването на пукнатини и активира обновяването на кожните обвивки.

Поради факта, че тези козметични продукти се произвеждат в Русия, цената им е достъпна. Една бутилка от лекарството е достатъчна за 2 месеца при редовна употреба.

Актуализиран статия: 12.20.2018

Уважаеми потребители!

Материалите на тази страница са с информационна цел и са предназначени само за образователни цели. Моля, не ги използвайте като медицински препоръки! Преди всяко действие се консултирайте със специалист.

Администрацията не носи отговорност за възможни отрицателни последици, произтичащи от използването на информация, публикувана на ladyx.womanexpertus.com

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (37 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Френско месо с картофи 🥩 и домати

Pelargonium pelargonium: домашни грижи, формиране на храсти, размножаване, болести и вредители

Рецепти за зелев пай 🍲 как да направите пай за зеле, бърза и лесна стъпка по стъпка рецепти със снимки

Готвене на черен дроб на треска съгласно проста 🐟 стъпка по стъпка рецепта със снимка

красота

мода

диети